Post by pracehriogluttors on Feb 17, 2022 2:25:37 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ KingGodCastle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ KingGodCastle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodai neribotas auksas ▞▞▞
▞▞▞ KingGodCastle 2022 version ▞▞▞
Man patinka žaidimas, bet reliktų sistemą reikia pataisyti arba atnaujinti su geresne sistema. Man reikia per daug aukso, kad galėčiau atnaujinti arba padirbti geriausią relikviją, tačiau šiame žaidime yra keletas būdų, kaip auginti auksą.
Sąžiningos nuomonės gana smagus žaidimas, leidžiantis praleisti laiką, nes mėgstu žaidimus aukštyn. Nemoka laimėti, taigi pliusas. Pamiršau, kad atsisiunčiau, nes o buvo mid League of legends žaidimas, bet po kokių 4 žaidimų prisiminiau ir dabar tai mano pagrindinis telefono žaidimas. Tbh draugiškas pradedantiesiems, ir aš norėjau, kad būtų daugiau būdų gauti naujų herojų, bet jei jie išvengtų, visi turėtų op sht. Vėlgi, už pergalę taip pat nemokėkite, taigi tai pliusas. bet nepaisant visko, tai tikrai smagu.
Atsiliepimai atrodo puikūs, bet kai aš atidarau žaidimą, jis rodomas tik pavadinimo ekrane ir nieko daugiau, todėl net negaliu nieko padaryti
Patiko žaidimas, bet buvo tiek daug priežiūros, kad dažniausiai negalėjau prisijungti
KingGodCastle Diskarte pzu
Tikrai geras žaidimas man neįsikelia.
Atrodo smagiai, noriu žaisti, bet sugenda kas 1-2 min., jei galėčiau žaisti, suteikčiau jam didesnį įvertinimą
Siaubinga, kad ir kiek kartų bandau sukurti ir atsiskaityti, man sako, kad jis jau egzistuoja, net jei tai tik atsitiktinės raidės ir skaičiai
patinka žaidimas, bet BUUUUGS yra erzina, daug buuuug, turi potencialą, jei pataisyti
Jau anksčiau žaidimą įvertinau 5 žvaigždutėmis, bet mano apžvalga dingo, todėl paliksiu dar vieną 5 žvaigždučių apžvalgą, nes žaidimas tiesiog taip gerai sukurtas. Tai labiausiai į strategiją orientuotas telefono žaidimas, kurį iki šiol žaidžiau ir kuris neužmuša jūsų patirties naudojant skelbimus ar kitus dalykus. Yra atlyginimo aspektas, tačiau jis nesuteiks jums jokio pranašumo prieš kitus žaidimo metu, be to, greičiau išlyginsite herojus, o tai nedaro nieko kito, išskyrus PvP, kurio nežaisite, nebent esate veteranas.
KingGodCastle استراتژی ftw
Kodėl ištrinate mano apžvalgą? Tai yra 3 kartus, aš peržiūriu. Turite pataisyti problemą, o ne ištrinti mano apžvalgą. 1. Prisijungimo prie serverio problema 2. Herojaus tikimybė yra per maža, nustatykite retą į kelis retenumus, pvz., retas, epinis , unikalus ir legendinis.. Padidinkite retų, epinių ir unikalių žaidimų tikimybę.. 3. Paleidus žaidimą iš naujo (užstrigus dėl prisijungimo prie serverio problemos), žaidimas priverčia jus prisijungti iš naujo, nors jau esate prisijungę prie pagrindinio meniu.
Ką tik atsisiunčiau žaidimą apie 5 val. ryto, sakoma, kad serverio priežiūra vis dar vyksta. Taigi iš esmės atsisiunčiau žaidimą, kurio net negalėjau žaisti. Galiu pakeisti mano apžvalgą, jei ji kada nors baigsis ir galėsiu žaisti.
Linksmas žaidimas, paprastas, viską galima atrakinti nemokant grynųjų.
Tai tinkamas žaidimas pradedantiesiems personažams, tačiau naujų personažų kritimo rodiklis yra per mažas. Po kelių mėnesių žaidimo aš vis dar neatrakinau naujo personažo. Nauji personažai iš esmės atrakinami perkant.
Kiekvieną kartą, kai baigiate lygį. Turite uždaryti programą ir kiekvieną kartą, kai prisijungiate prie žaidimo, ji paprašys prisijungti prie „Google Play“. Kas čia tokio?!
Nešvaistykite savo brangakmenių. Tiesiog palaukite, kol galėsite nusipirkti naują herojų parduotuvėje (149), išskyrus tai. Nuostabus žaidimas
Puikus žaidimas, bet jis mane visą laiką išmuša iš jo
Šiuo metu negalima žaisti, nes žaidimo metu jis jus išmuša arba sugenda, net kai iš naujo įdiegiate ir vėl prisijungiate, problema vis tiek išlieka, todėl kol problema bus ištaisyta viena žvaigždute
Turėjau atnaujinti telefoną ir išvis negalėjau žaisti žaidimo, pataisykite tai, nes kitaip lengva žaisti ir geras žaidimas
Dabar neįkeliamas vis dar mielas žaidimas
KingGodCastle Strategické epjr
Žaidimas yra buggy. Jis pats išeina iš žaidimo. Jis turi potencialo, nes tai yra žaidimas, kurį mėgstu žaisti labiausiai. Labai tikiuosi, kad kitame atnaujinime jis pagerės! Taip ir toliau!
Žaidimas sugedo, bandė praleisti pamoką, kai jis užsidarė, bet tada kita pamoka neleido man išeiti.
Aš žaidžiu jau 3 savaites... Ir negavau jokių naujų darbuotojų... Turiu tą pačią pradinę komandą.
Įdomus žaidimas, bet nuolat stringa. Užtrunka šiek tiek pakrauti ir vos gali bėgti, bet kai tai daro, tai malonu. Tikimasi atnaujinimo, kuris tai išspręs.
Jei galėčiau šią įmonę įvertinti nuliu žvaigždžių, įvertinčiau. Žaidimas geriausiu atveju buvo gerai, kol visos problemos neprasidėjo. Į jų sezono bilietus NEĮtrauktas herojus, už kurį gausite skiną. Pats baisiausias klientų aptarnavimas, su kuriuo susidūriau per daugelį metų. Neduokite šiems vaikinams savo pinigų.
Aš palikau ankstesnį įvertinimą, skirdamas jam 4 žvaigždutes, bet problemą išsprendžiau pati, todėl šis žaidimas yra lengvai įvertintas 5 žvaigždutėmis, tai yra sudėtingas sujungimo žaidimas, kurį sunku pradėti, bet kai įsitraukiate į srautą ir pradedate atnaujinti dalykus, lengva neatsilikti. , galite žaisti f2p ir viskas, kas tai paveiks, yra tai, kaip greitai atrakinsite geresnius vienetus, bet vis tiek tai viskas, o tai nebūtina progresui, tikrai įdomus žaidimas lol
Reikalaujama, kad sutiktumėte su paslaugų teikimo sąlygomis, bet tada jos pateikiamos tik korėjiečių kalba.
Man labai patinka šis žaidimas.
Per vėlu. Kai baigiate pirmąjį raundą po pamokos, jis tampa klaidingas ir vėluoja. Pataisykite savo žaidimą, nes jis turi puikią koncepciją. Priešingu atveju tai tik dar vienas negyvas žaidimas.
Tiek daug atsijungimų žaidžiant šį žaidimą. Žaidimas visada bando prijungti serverį kiekvienose rungtynėse, kurias žaidžiau, ir žaidėjai negali tęsti žaidimo, kai tik jis pasirodė. Pabandžius iš naujo paleisti žaidimą, procesas nebebus atnaujinamas, kai paspaudžiate arba uždarote. Aš taip pat esu dalis, kurioje beveik įstringu pamokoje pirmą kartą paleidžiant žaidimą. (
Nuobodus pakartotinis ūkio žaidimas auksui rinkti.
Tai gerai. Švelnus, bet geras. Nusipirkau tik sezono abonementą ir esu patenkintas pirkiniu.
Linksmas žaidimas, tačiau už laimėjimą reikia daug mokėti, o viskas, kas vyksta aplinkui, sukurta taip, kad būtų kuo varginantis ir niūresnis, kad jus supykdytų ir norėtų leisti pinigus. Tada vėlgi pvp nėra privalomas, todėl vis tiek galite smagiai praleisti laiką.
Per daug klaidų
Žaidė pamokėlę, buvo smagu. Tačiau žaidimas sudužo, kai jį baigiau, ir vis užstringa, kai iš naujo atidarau programą
Neleidžiama žaisti, užsidaro priverstinai, sakydamas, kad naujame telefone turiu nelegalią / apgaulingą programą. Viskas, ką šiuo metu įdiegiau, yra kiti mobilieji žaidimai. Nekantriai laukiau, kol galėsiu išbandyti žaidimą, bet aš negaliu perskaityti mokymo programos, jei ji manęs neužvers.
Puikus žaidimas, tačiau atrodo, kad negaliu atrakinti naujo herojaus, esu labai atbaidytas nuo šio žaidimo. Ir 5 USD užmokestis už naują herojų sėdi, tyčiojasi iš manęs. Šis žaidimas atkreipė mano dėmesį, kol arenoje pralaimėjau nepakankamai išvystytiems naujiems herojams, sumuštiems lyg būčiau niekas. Tačiau aš pats negaliu gauti šių herojų be grynųjų, kurių niekaip negalėčiau sau leisti į tai investuoti. Kažkas tikrai negerai su dizainu, kai teigiama, kad per slinktį galite gauti naują herojų, tačiau jis nenaudingas. 0,0001% tikimybė
turiu keista problema. kai žaidžiu žaidimą su mobiliaisiais duomenimis, viskas veikia gerai. bet kai naudoju wifi, kiekvieną kartą po mūšio pasirodo ekranas „Prisijungimas prie serverio“.
Tai puikus žaidimas, kūrėjai yra nuostabūs ir labai rekomenduoju prisijungti prie nesantaikos, kad palaikytumėte ryšį su bendruomene, vienintelė problema yra ta, kad dabartinė bendruomenė nėra pakankamai didelė
Comics Bob Puzzle rxnn
Labai trapus, nuolat be jokios priežasties genda....
Labai smagiai reikia daugiau turinio ir aukštesnio pilies lygio kepurės
Kainos yra ne be galo didelės. Žaidžiau 2 dienas, apie 4 valandas. Niekada neatrakau naujo personažo. Tai sukėlė labai greitą perdegimą, nes tai tapo monotoniškais automatiniais šachmatais, kurie vėl ir vėl daro tą patį su tais pačiais simboliais toje pačioje lentoje ir niekas nesikeičia.
Puikus zaidimas. Džiugu matyti, kad žaidimai mobiliuosiuose įrenginiuose visiškai nepasisekė! Ūkininkavimas nėra per didelis šurmulys ir jums tikrai nereikia leisti pinigų savo pažangai didinti. Tiesiog prisijunkite, kovokite su monstrais ir linksminkitės, paprastai, bet gerai.
KingGodCastle Strateji Oyunları dsrd
Fenomenalus mažas strateginis žaidimas. Pirkimas žaidime yra visiškai neprivalomas, kad galėtumėte mėgautis viskuo, ką jis gali pasiūlyti. Paprasta ir sudėtinga, jokių priverstinių skelbimų!
Paskutinis atnaujinimas nužudė žaidimą. Kai kurie altoriai kartais neveikia, išvalę invaziją gaunate 0 atlygį
Jei jums patinka, tai iš tikrųjų yra daugiau nei padoru. Puikus darbas „Devs“. Labai laukiu ir naujų daiktų.