Post by pracehriogluttors on Feb 17, 2022 2:46:42 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tasty World:vaření \u0026 kuchařské ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tasty World:vaření \u0026 kuchařské IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hackování nekonečných tokenů ▞▞▞
▞▞▞ Tasty World:vaření \u0026 kuchařské 2022 version ▞▞▞
Pěkná hra, zatím
Hratelnost je standardní, ale úrovně jsou příliš krátké
Epické hry jsou úžasné a líbí se mi grafika
Je to zábavné a rád jsem to hrál....❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ proto dávám 5 hvězdiček...žádné reklamy
Tvrdá pálka není 😈😬😠😡
Hru hraji moc rád
Tasty World — food games கேஷுவல் hkse
je to v pořádku, viděl jsem lepší hry na vaření. dejte hráči na výběr při zdobení
Velmi dobrá aplikace🥰😍🇰🇷
Fajne kulinarne kuchenne gry Rekreacyjne pbbr
Fakt nevím, ale hned po načtení se zavře
Já 💕 tuto hru 😍
🤢🤢🤢🤮🤮🤮🤮 Zaseklo se to na úrovni 12 🤢🤢🤢🤢🤢🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Tyto hry na vaření nebo odpadky přestanou fungovat a jídlo
No mé naděje byly zmařeny. Stále se nenačítá ani po šílené aktualizaci. Potřebujete seřadit první část této hry, což by bylo vlastně skvělé, kdybyste ke hře měli přístup, abyste ji mohli hrát. Již jsem vývojářům poslal e-mail, aby byli ignorováni. Myslím, že budu znovu ignorován nebo moje recenze smazána. Byl jsem trpělivý, ale moje trpělivost je extrémně slabá.
,👌👌👌🥰
Více míst a výroba šťávy
Miniaturní odměny a drahé upgrady. Od 1. restaurace je poměr mezi částkou, kterou vyděláte za vítězství v úrovni, a cenou za vylepšení, která potřebujete, abyste mohli pokračovat ve výhře, waaaay off. Příklad, další pánev a servírovací talíř stojí 900 babek, průměrná částka, kterou vyhráváte za úroveň, je asi 75 za 1. úroveň 10 - 15. Takže to řeže zákazníky a požadavky a zároveň vydává špinavé výdělky. Příliš mnoho dalších her na vaření.. Nic zvláštního, takže předám tuto.
Object Hunt ง่ายๆ fyv
Líbí se mi vaše hra, chci si ji nainstalovat
KDY BUDETE TUTO HRU AKTUALIZOVAT??? SLYŠEL JSEM LIDÉ, KTERÉ SI STĚŽUJÍ AŽ MĚSÍCE NEJSOU AKTUALIZOVÁNY. OPRAVDU SE VÁM HODÍ ZTRÁT HRÁČŮ!!!! ZAPLATILA JSEM ZA POLOŽKY, KTERÉ NIKDY NEPOUŽÍVÁM. JSEM PŘIPRAVEN K ODSTRANĚNÍ VAŠE HRY! JE ŠAK, ŽE NEMÁTE ŽÁDNÝ ZPŮSOB ULOŽIT SVŮJ POKROK, POKUD JSTE SMAŽELI SVOU HRU NEBO JEN ZMĚNILI TELEFON! SMH DEJTE SE SOBĚ LIDÉ!!
Tahle hra se mi zatím moc líbí. Právě jsem to začal hrát. Ale co jsem viděl, je to opravdu dobré.
Zábava. A relaxační
Tuto hru miluji, ale načtení mapy chvíli trvá.
Milujte to, je to velmi návykové
Hry na vaření mám moc rád a tahle je zatím moc dobrá!
Začněme návratem do školky, abychom se naučili základní pravopis, gramatiku a stavbu vět. Nemohl jsem se dostat přes ohavný text, abych zjistil, zda je hra dobrá, ale pochybuji o tom vzhledem k nedostatku pozornosti věnované tomu, co jsem musel číst.
Baví vás vaření, ale také dělání restaurace x
Úžasná hra. Občas to může být náročné.
Upraveno: proč bychom měli stahovat nějaké nové restaurace?
sobrang bagal 😑
Tasty World — food games કેઝ્યુઅલ zukt
Nejhorší hra
Je to nejlepší hra moc se mi líbí
Těší se
Nemohu použít své hvězdy k vylepšení čehokoli. Zamrzne pokaždé, když se pokusím nastavit schránku a musím ji zavřít.
Opravdu si nevážím toho, že stránka na Facebooku je z Ruska, nedoporučuji stahovat, pokud nechcete, aby bylo ve vašem podnikání celé Rusko
Nive
Fajn hra líbí se mi
Jsem mimo levely a momentálně stahuji další levely, ale je to velmi těžké stáhnout, i když mám stabilní připojení...Byly to 2 dny, co jsem se pokoušel stahovat nové levely, zkoušel jsem to různě, ale vždy to říká zkusit znovu... Hru miluji, ale myslím, že ji musím odinstalovat, protože teď nemohu stahovat nové úrovně..😥 Myslím, že je ve vašem systému, protože si mohu stáhnout jiné hry..
Miluji tuto hru, je tak pěkná, že je perfektní bez reklam 😘😘🤓👍👍💕🤭😘😘😘 stáhněte si ji hraje se bez dat
Nepadejte do této hry...je to ta samá hra zvaná pekelná kuchyně..hra je zábavná, ale hrát v ní jsou pouze 3 restaurace..ztráta času
Xx